Träningsmatchresultat uppdaterade, Halmstad tar steg!

Då var träningsmatchresultaten från dagen uppdaterade, ni hittar resultaten från samtliga spelade träningsmatcher på denna länk.

Jag såg en av matcherna, den som var gratis för oss med abonnemang på hockeyettan play, nämligen Halmstad-Fredrikshamn. En jämn och tillknäppt historia mellan två lag som satte defensiven i första rummet och målchanserna var få och inte speciellt vassa. 1-1 efter 60 minuters spel speglade matchbilden väl, men i sudden var det Halmstad för hela slanten och det var också de som vann med 2-1 efter mål av Robin Dahse. 1-1-målet stod hemvändande Carl Westberg för, grovjobbaren som blivit en målskytt i Halmstad. Han har gjort hela fyra av Halmstads sex mål under de tre inledande träningsmatcherna!

Halmstad känns redan igen, även om jag tycker att de ännu inte riktigt fått till den där riktiga farten i spelvändningarna ännu. Men det kommer väl med lite mer träning. För tränar på det gör de, det märks, det var ändå klart bättre denna match än när jag såg dem mot Karlskrona. Halmstads spel med strikt defensiv och styrka framför egen kasse gjorde att de kunde hålla emot Fredrikshamns bästa stunder i matchen, och stundtals så fick de också träff i det tidiga checkingspelet. Men lite trubbigt är anfallsspelet allt ännu, men det kommer komma, det är jag övertygad om.

Omslagsfoto: Halland i fokus

Lämna ett svar